Welkom bij het Ouderenpanel

Word lid van het Ouderenpanel

Geef uw mening 

Door lid te worden van het Ouderenpanel geeft u 55-plussers een stem in actuele onderwerpen. Op deze manier praat het Ouderenfonds mét senioren, in plaats van óver senioren. Wij houden u op de hoogte van de resultaten. Wij gebruiken de resultaten voor:

1.     De mening van senioren verspreiden: met een representatief panel, kunnen wij de mening van senioren verspreiden. Dit doen we zowel via pers en media, als via onze eigen kanalen (website, sociale media).

2.    Feitelijke ondersteuning: met de resultaten uit Ouderenpanelonderzoeken, kunnen wij ons verhaal ‘hard’ maken. Zowel naar de pers, als bijvoorbeeld donateurs en financiers.

3.      Doorontwikkelen van onze diensten en projecten: resultaten maken duidelijk wat er verbeterd kan worden.

Draagt u bij aan een juist beeld van 55-plussers? Geef dan uw mening in het Ouderenpanel! 

Diverse thema's
Als deelnemer ontvangt u ongeveer om de maand een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen. Soms kunt u zich opgeven voor bijvoorbeeld een paneldiscussie, interview of focusgroep. Deelname is vrijblijvend; als u een keer geen tijd of zin heeft, kunt u een onderzoek overslaan.


Anoniem, veilig en vertrouwd

Resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees onze privacyverklaring.


Dus, wilt u ook bijdragen aan een juist beeld van 55-plussers? Geef u dan op voor het Ouderenpanel en geef uw mening!


Ja, ik geef mijn mening


Het aandeel senioren in ons land is groter dan ooit. Het is hoog tijd om uw mening écht te waarderen. Schrijf u in voor het Ouderenpanel en draag bij aan een juist beeld van 55-plussers in Nederland.


Alleen de velden met een * zijn verplicht. Uw postcode gebruiken wij om inzicht te krijgen van de verdeling van het panel over Nederland.

Loading...